воскресенье, 10 февраля 2013 г.

інтрвю митрополита володимира

Проте перший зарубжний взит, як було оголошено ранше, Святейший Патрарх Кирило ма намр зробити на Украну.

Кращ люди усвдомлювали  ...

Щоб дзнатися про не, не треба мандрувати за моря-океани. Досить узяти в руки духовну книжку. У однй з таких книг читаний: "Пресвята Два Маря народилася в той час, коли люди дйшли до тако меж морального падння, що вдновлення х здавалося вже неможливим.

... Адже Божа Матерь - прародителька людського роду.

У прес-служб вдзначають, що пд завалами ...

За нформацю прес-служб ГУ МНС Украни в Крму, станом на 11:00 пд рунами буднку вявлено 17 тл загиблх, у тому числ дво дтей.

... Як наслдок - зруйновано 35 квартир (перший  другий пд зди буднку, в яких прописан 62 мешканц)  пошкоджен квартр третього пд зду.

Проте вже зараз необхдний богословський аналз ...

Страшний приклад падння вдбувся  вдбуваться на наших очах. Саме Харквський Собор, подбно до стародавнх Соборв, пдтвердив соборнсть  кафолчность Укрансько Православно Церкви. Проте всеосяжна богословська оцнка значення цього Собору ще не зроблена. Можливо, внаслдок того, що вс ми ще переживамо перод "канончного лкування", який  був початий Харквським Собором.

Учасники акц, яка пройде з 7 по 9 липня 2009 року, пройдуть по маршруту: КИ·В - ПОЛТАВА - ЗАПОР¶ЖЖЯ - СЕВАСТОПОЛЬ.

Блаженнйший Митрополит Володимир

Тод Петро запитав: «А це хто?» Господь же йому вдповв: «Тоб-то що до цього? Ти за мною йди!» Ось  ми прагнемо не оцнювати д влади, а просто слдувати за Христом, збергаючи святу православну вру  святу Православну церкву.

А що стосуться акц президента з лдерами нших християнських конфесй в Соф, то на думку приходить вангельська сторя про апостола Петра, який, йдучи за Христом, обернувся  побачив ншого апостола, що йде за ними.

- Офцйна делегаця Укрансько Православно церкви приймала Благодатний вогонь з рук Патрарха Святого Граду ґрусалиму Феофла. Потм святиня спецальним рейсом в лампад-контейнер була доставлена в Киво-печерську лавру. Там ми  роздали Благодатний вогонь представникам пархй нашо церкви  вруючим.

- Ваше Блаженство, ми вс були свдками того, як напередодн Свтлого свята Великодня Вктор Ющенко особисто роздавав роздлам укранських церков привезений з ґрусалиму Благодатний вогонь. Чи свою справою займаться кервник держави, або все ж таки вторгаться в сферу, де мирським людям, нехай навть високопоставленим, потрбно стояти в сторононьц  молитися?

МАТЕР¶АЛИ ¶НТЕРВ’Ю : ( авторський матерал на сайт novaya.com.ua )

Про те, наскльки насправд наш полтики близьк до церкви, про священикв-опозицонерв, а також про те, чому не ведуться богослужння укранською мовою, про батечкв на крутих номарках  багато чому ншому наша розмова з одним з авторитетних свтових рархв, Предстоятелем Укрансько Православно церкви митрополитом Кивським  вс Украни Блаженнйшим Владимиром (Сабоданом).

«    |    »

НОВОМОСКОВСЬК. Свято-Троцький кафедральний собор

Православ'я на Укран - ¶нтервю Митрополита Володимира газет Нова

Комментариев нет:

Отправить комментарий